Contactgegevens

DW Direktkoeriers
Kruizemunthof 25
1115 EA Duivendrecht
06- 141 633 36
06- 524 609 33
direktkoeriers@gmail.com

locatie direktkoeriers

Wij rijden in een verzorgd wagenpark in de vorm van een VW Transporter of een VW Caddy, deze zijn voorzien van een navigatiesysteem en gps volgsysteem en kunnen 2 á 3 pallets vervoeren tot 500kg.

Voor grotere volumes hebben we twee Mercedes Benz Sprinter bussen L2 H2 welke tot 4 europallets kunnen vervoeren en rolcontainers tot 1300kg, in een van deze bussen zit binnen in een laadklep gemonteerd waarmee je toch op de moeilijkste kunt laden of lossen.Deze Easyloader kan tot 650 kg liften.

Tevens hebben we voor het snelle stadswerk een scooter om in te zetten,deze kan tot 3  á 4 dozen meenemen.

Mocht u meer pallets of andere grote objecten zoals een schilderij of een bankstel kunt u dit aangeven aan onze planning en deze zullen zorgen voor een passend voertuig. Er is altijd een juiste oplossing voor uw zending te vinden.

Uw zending onze zorg.

Onze voertuigen zijn gekoppeld aan een gps/voertuigvolgsysteem zodat de planning en eventueel onze klanten kunnen inloggen om te zien waar de chauffeur zich bevindt met de zending.

Tevens maken wij ook gebruik van dit systeem om doeltreffend te werk te gaan, dit houd in dat als er iemand in de buurt van een locatie is deze uw zending kan ophalen,dit scheelt tijdwinst en uw zendingen zijn altijd traceerbaar. Zo kunnen wij altijd garanderen dat zendingen binnen Amsterdam in 60 tot 90 min afgehandeld zijn.